Restaurant de Saffraan is gevestigd op de “Hoop op Welvaart” een 100 jaar oude klipper, die volledig omgebouwd is tot restaurant.
Het restaurant straalt een moderne en ruime sfeer uit, met natuurlijke tinten en bloemen die een fris, warm en gezellig geheel creëren, perfect voor een rustige ambiance.
Samen met het bedieningsteam streven ze er voortdurend naar om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Ontdek de diverse wijnkaart met wijnen uit verschillende landen, waarbij ze je aanmoedigen om je eigen smaak te volgen of jezelf te laten verrassen door nieuwe wijnen.
Ze bieden een ruime selectie open wijnen, zorgvuldig gekozen om bij de gerechten te passen, evenals alcoholvrije opties. Zo willen ze de gasten keer op keer laten genieten van onze innovaties.
Elke dag werkt het keukenteam aan het verfijnen van smaken, texturen en bereidingsmethoden om de gerechten te perfectioneren. Als team dagen ze elkaar uit om het beste uit elkaar te halen en steeds verder te gaan.
In de keuken van De Saffraan gebruiken ze zoveel mogelijk lokale producten en halen ze indien nodig ingrediënten van hoge kwaliteit uit het buitenland. Ze voegen hun creativiteit en vakmanschap toe aan verse, kwalitatieve ingrediënten om gerechten van topkwaliteit te creëren.
Het doel is om je net zo enthousiast te maken als zij zijn en een onvergetelijke lunch of diner te bezorgen. Ze kijken ernaar uit om je te verwelkomen in het restaurant.