Exclusief 6-gangenkerstmenu + extra's
Exclusief 6-gangenkerstmenu + extra's
Exclusief 3-gangenmenu
Exclusief 3-gangenmenu
5-gangenlunch + extra's
5-gangenlunch + extra's

Aan de Spuihaven

Spuiboulevard 3 3311GM Dordrecht Nederland
Chef
Ezzat Abdelhalim
Sommelier
Jeroen Smeenk
Maître
Jeroen Smeenk

Na ruim zes maanden van voorbereiden en verfijnen, presenteren ze met trots het vernieuwde concept.

Chef Ezzat, wiens wortels in Egypte liggen dankzij zijn voorvaderen, combineert de klassieke Franse keuken met de verfijnde smaken van Noord-Afrika. In de Gault&Millau-gids staan we bekend om onze focus op verfijning en finesse, waar beide culturen samenkomen in een harmonieuze culinaire ervaring. Specerijen, kruiden en bijzondere technieken vormen samen een spannend geheel.

Waar ooit Cleopatra langs de oevers van de Nijl zonnebaden, schittert nu een duifje uit Anjou naast een saus verrijkt met de smaken van dukkah en chermoula.

Nieuwsgierig geworden naar deze unieke ontmoeting?

Ze nemen je graag mee op reis. Kom genieten van het "Rencontre de Culture"-menu, dat ze natuurlijk omlijsten met een bijpassende wijnreis om samen een onvergetelijke indruk achter te laten.

Erkenning
13.0 | Gault&Millau
Beschikbare dieetwensen
Vegetarisch
Faciliteiten
Terras Aan het water
Sfeerwoorden
Romantisch Stijlvol Trendy Zakelijk
Keuken
Aziatisch Italiaans Internationaal Frans Hollands Mediterraans Vis Traditionele keuken Vegetarisch Modern Europees
Reviews
8.7
Eten
8.9
Service
8.7
Zeer goed
35
8.4
Sfeer
8.9
Gastvrijheid