Restaurant Sjef's Table is geopend van woensdag tot en met zaterdag voor diner om lekker te genieten van HEERLIJKe, ambachtelijk bereide en verrassende gerechten. Lekker op smaak met luxe accenten van bijvoorbeeld truffel of kaviaar.
Hier wordt er gewerkt met zoveel mogelijk lokale leveranciers en gaat de voorkeur uit naar biologische producten. Dit in een gezellig ingericht restaurant met een eigen open keuken. Je ziet wat ze met passie en liefde voor je bereiden!
Om je beleving compleet te maken serveren ze wijnen per glas, ook alcoholvrij, bijpassend bij de gerechten. Er is een uitgebreide wijnkaart, aperitieven, digestieven, cocktails en mocktails. Laat je de door de sommelier adviseren en Vier het Leven!
De stijl van koken is fris, gezond, veel aandacht voor groente bereidingen en bovenal heel erg lekker! We sluiten ons aan bij de 80:20 visie, een menu bestaat voor 80% uit plantaardige componenten en 20% dierlijke. Groentes zijn geen garnituur maar een wezenlijk onderdeel van het gerecht. Klassieke bereidingen met een moderne twist, dat is te zien op de borden.
Als familiebedrijf zijn mond-tot-mond reclame en vaste bezoekers het hart van het restaurant. Daarom focussen ze erg op persoonlijke aandacht en topservice. Probeer het eens - wij weten zeker dat je weer terugkomt!
De signature menu's zijn door de chef zorgvuldig samengesteld met de beste producten om u HEERLIJK te verrassen. De deal betreft dus een vooraf samengesteld menu waarbij de ingrediënten zorgvuldig bij elkaar zijn bedacht door de chef. Eventuele dieetwensen kunnen worden doorgegeven bij het maken van de reservering, waarop de chef mogelijk contact met u op kan nemen als er door de wensen vele aanpassingen aan het menu gemaakt dienen te worden.