Onze gerechten zijn grotendeels botanisch en komen rechtstreeks uit onze eigen moestuin, het wild of van lokale kwekers en telers. Soms vullen we een gerecht aan met een eerlijk stukje vis, vlees of wild van dichtbij. We gebruiken ook dierlijke producten zoals zuivel, eieren en honing. Smaakmakers en condimenten, zoals azijn en kombucha, maken we zelf of halen we uit de buurt. Ons streven? Alleen producten gebruiken die afkomstig zijn uit een straal van 15 kilometer.
Duurzaamheid, puurheid, groen en lokaal staan centraal in alles wat we doen. Dat blijkt ook uit ons lidmaatschap van Euro-Toques en ons ambassadeurschap van de GoodFish Foundation. Onze inspanningen werden in 2023 beloond met een Groene Ster van Michelin, de award voor toonaangevende duurzaamheid.
Menu met 14 creaties uit de natuur
De natuur bepaalt ons menu: de moestuin, het veld, de zee, het bos en de duinen geven de inspiratie. Ons menu bestaat uit 14 verfijnde creaties, van aperitiefhapjes en amuses tot gerechten en dessert. Zo kun je de rijkdom van de natuur optimaal proeven. Optioneel kun je extra genieten van lekkernijen zoals Zeeuwse oesters en Nederlandse kazen.
Ook onze dranken weerspiegelen onze filosofie. Sappen, ciders en bieren maken we zelf of halen we uit Nederland en België. Wijnen en digestieven komen eveneens uit deze regio, en voor koffie bieden we een verrassend alternatief. Thee komt van Nederlandse bodem, en we serveren daarnaast smaakvolle tisanes van onze eigen wildpluk.
Allergieën en (di)eetwensen
We houden graag rekening met allergieën en dieetwensen. Voor de vegetarische gast passen we het menu graag aan, zolang je dit bij de reservering doorgeeft. Wel werken we met granen, dierlijke producten zoals zuivel en eieren, en wildpluk (bijvoorbeeld paddenstoelen). Hierdoor is het niet mogelijk om een volledig glutenvrij, lactosevrij, veganistisch of paddenstoelvrij menu aan te bieden.
Laat je verrassen door de puurheid en creativiteit van ons menu, waar de natuur centraal staat!