Blijf op de hoogte van HEERLIJK nieuws en acties.
Restaurantgids Gault&Millau België is weer terug van weggeweest. Na een coronapauze van twee jaar heeft het gastronomische evenement de Culinary Innovators uitgereikt.
Sergio Herman mocht de titel ‘Entrepreneur of the Year’ in ontvangst nemen.
De culinaire gids bekroont ondernemers die een sprong in het diepe durven te wagen.
Meer dan honderd personen en organisaties werden geselecteerd als kandidaat voor een award, slechts tien konden hun nominatie verzilveren.
Éen van de grootste horecaondernemers
Gault&Millau België meldt dat Sergio Herman uitgroeide van topchef, tot één van de grootste horecaondernemers van de Lage landen.
Naast Pure C, Le Pristine, AIRrepublic, AiRcafé, Blueness Cadzand, Blueness Antwerpen en diverse Frites Atelier? komen er nog een paar heel creatieve projecten aan in verschillende landen volgens de culinaire gids.
Ook wordt er gespeculeerd dat Herman een Le pristine in Singapore gaat openen. Eerder meldde hij al daar gesprekken te voeren met een hotel.