Blijf op de hoogte van HEERLIJK nieuws en acties.
per 1 mei 2022 heeft Kasteel Maurick in Vught een nieuwe aanwinst, namelijk Martin Ruisaard. De 38-jarige chef komt over van sterrenrestaurant Aan de Zweth in Schipluiden en heeft de verantwoordelijkheid voor restaurant Hendrik van Maurick en brasserie Catharina van Maurick.
Ook het bedieningsteam is uitgebreid. Er zijn nieuwe gastvrouwen en gastheren met ervaring bij restaurants in het hogere segment.
Nieuwe uitdaging voor Bart van der Wal
Martin Ruisaard vervangt Bart van der Wal, die na vier jaar de stap maakt om voor zichzelf te beginnen met een private-dining-bedrijf.
Kasteelheren Klaas van Leengoed en Niek van Leengoed en Niek van Lieverloo zijn blij met de komst van Ruisaard.
Hij heeft ruime ervaring als chef en souschef op hoog niveau.
Chef-eigenaar Niek van Lieverloo: ‘Martin is eindverantwoordelijk voor ons finedining-restaurant Hendrik van Maurick en voor brasserie Catharina van Maurick.
Martin werkt hierbij samen met de chef van de brasserie en ik blijf al sparringpartner betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe gerechten en het bewaken van het niveau.
Ik heb heb veel vertrouwen in onze nieuwe aanwinst . Het is fijn te weten dat beide keukens bij hem in goede handen zijn.’