Blijf op de hoogte van HEERLIJK nieuws en acties.
Restaurant in de keuken van Floris (Rotterdam) van chef Floris Versluijs is 9 jaar geworden! Dit werd op 16 juni gevierd samen met 32 genodigden die tijdens het realiseren van het concept hun diensten hebben verleend.
Rotterdamse topchefs
Om 12:00 ‘s middags vond de aftrap van het jubileum plaats met champagne, oesters en amuses. Daarna presenteerden 9 bekende Rotterdamse chefs hun eigen favoriete wijn/spijscombinaties. De genodigden konden rekenen op de signature dishes van Remco Kuipers (Fitzgerald), Marnix Benschop (Suicideclub/Mess), Marco van Someren (de Harmonie), Jim de Jong (Restaurant de Jong), Wim Souvrijn (WereldMuseum*), Terry Priem (Allure), Gert Blom (Amarone*), Maarten Koek (Perceel*) en Rolf Hensens (HMB). De chef die de mooiste combinatie wist te presenteren kreeg een volledig 9 gangen diner voor 2 cadeau. De winnaars zijn inmiddels bekend, de volgende chefs werden verkozen tot de grote winnaars.
Winnaars
Met 7 stemmen, Wim Souvrijn (Wereldmuseum*)
Met 6 stemmen, Maarten Koek (Perceel*)
Met 5 Stemmen, Terry Priem (Allure)
Gratis wijnarrangement
Gelukkig wordt het jubileum niet alleen in besloten kringen gevierd. Van 9 juni t/m 9 augustus ontvangen alle gasten die woensdag, donderdag en vrijdag hebben gereserveerd een volledig 9-gangen wijnarrangement cadeau. Dit wijnarrangement gaat samen met het menu wat bestaat uit onder andere: kreeft, krab, coquille, aardbeien, asperges, zeeslakken, rode mul, The Duke of Berkshire, 3 bereidingen van lam, kersen en chocolade.