Kostas de Griek is een échte Griek in hart en nieren. De gelijknamige eigenaar is altijd al gefascineerd geweest door het horecavak. Mensen blij en gelukkig zien door zijn eten, is zijn belangrijkste drijfveer! Eten is een sociale aangelegenheid en gerechtjes worden vaak gedeeld door iedereen aan tafel. Dit gecombineerd met traditionele Griekse tafelgebruiken maakt het al gauw een levendige en gezellige bedoeling.
Het arrangement per twee personen
- Borrelplank: Plank gevuld met zuurdesembrood, kruidenboter, olijventapenade, tomatentapenade,cornichons, olijven, ossenworst, leverworst, salami, zalmsalade en sashimi van verse zalm met wasabimayonaise.
- Fingerfood: Kleine steak tartare, Amusesoepje van het seizoen, Licht gebakken zalm met gerookte zalmsaus, Kleine runderhamburger met antiboise van tomaat.
- Kaasplankje: Met appelstroop en kletzenbrood, begeleidende wijnen bij de High Wine: uitgaande van 2 glazen per persoon met een keuze uit: Sauvignon Blanc, Chardonnay, Samos, Nemea, Syrah, Mavrodafni.
LET OP: Op verzoek van het restaurant graag uiterlijk 2 dagen van tevoren reserveren.
Voorwaarden